Categorias de seguiment

Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta pàgina llista les categories de seguiment que s'omplen automàticament pel programari MediaWiki. Es poden canviar els seus noms modificant els missatges del sistema corresponents en l'espai de noms MediaWiki.

Categoria de seguiment Nom del messatge Critèri d’inclusion de la categoria
Paginas indexadas(void)index-categoryLa pàgina conté un __INDEX__ (i és en un espai de noms on està permès) i per tant està indexat per robots quan normalment no ho seria.
Paginas pas indexadas(15 P)noindex-categoryLa pàgina conté una paraula màgica __NOINDEX__ (i és en un espai de noms on està permesa) i per tant no està indexada per robots.
Paginas utilizant d'arguments duplicats dins los apèls de modèl(2 P)duplicate-args-categoryLa pagina conten de cridas a patrons qu'emplagan d'arguments duplicats, coma {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Paginas amb tròp d’apèls dispendioses de foncions parsaires(void)expensive-parserfunction-categoryLa pàgina utilitza massa funcions d'analitzador costoses (com #ifexist). Vegeu Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Paginas que contenon al mens un paramètre de modèl pas evaluat(void)post-expand-template-argument-categoryLa pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize després d'expandir un argument de plantilla (quelcom entre claus triples, com ara {{{Foo}}}).
Paginas que contenon tròp d'inclusions de modèls(void)post-expand-template-inclusion-categoryLa mida de la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize un cop expandides totes les plantilles, per tant algunes plantilles no s'han expandit.
Categorias amagadas(void)hidden-category-categoryLa categoria conté __HIDDENCAT__ en el contingut de la pàgina, fet que impedeix que aparegui en la caixa d'enllaços de categoria a les pàgines per defecte.
Paginas amb ligams de fichièrs copats(5 P)broken-file-categoryLa pàgina conté un enllaç de fitxer trencat (un enllaç per inserir un fitxer quan aquest fitxer no existeix).
Paginas ont nombre de nosèls es depassat(void)node-count-exceeded-categoryAquesta pagina depassa lo nombre maximal de nosèls.
Paginas ont la prigondor d'espandiment es depassada(void)expansion-depth-exceeded-categoryLa pagina depassa la prigondor d’espandiment maximala.
Paginas amb de títols d'afichatge ignorats(1 P)restricted-displaytitle-ignoredLa pàgina té un {{DISPLAYTITLE}} que ha estat ignorat perquè no és equivalent al títol actual de la pàgina.
Paginas qu'utilizan d'etiquetas HTML autotampadas pas validas(1 P)deprecated-self-close-categoryLa pagina conten d'etiquetas HTML autotampadas pas validas, coma <b/> o <span/>. Lo comportament d'aquò cambiarà lèu per respectar l'especificacion HTML5, adonc lor emplec en wikitext es despreciat.
Paginas amb boclas de patron(void)template-loop-categoryLa pagina conten una bocla dins lo patron, es a dire, un patron que se sona el meteis recursivament.
Pàgines que usen Timeline(void)timeline-tracking-categoryCap de descripcion pas disponibla.
Paginas amb d'errors de referéncia(void)cite-tracking-category-cite-errorLes pàgines en aquesta categoria tenen errors d’ús de les etiquetes de referències.
Paginas amb d'errors de coloracion sintaxica(void)syntaxhighlight-error-categoryIl y a eu une erreur lors de la tentative de mise en valeur du code inclus sur la page.
Pages utilisant des attributs de score obsolètes(void)score-deprecated-categoryCes pages utilisent des options fournies par l’extension Score qui est obsolète. Ce sont « override_audio », « override_ogg » et « override_midi ».
Paginas amb d'errors de rendut de particion(void)score-error-categoryUna error s'es produita al moment del rendut de la particion.
Pages de style TemplateStyles avec des erreurs(void)templatestyles-stylesheet-error-categoryLa feuille de style TemplateStyles a une erreur.
Pages avec des erreurs TemplateStyles(void)templatestyles-page-error-categoryIl y a eu une erreur en traitant une balise <templatestyles/> sur la page.
Llistes de lliurament de MassMessage(void)massmessage-list-categoryCette page est une liste de diffusion pour l’extension MassMessage.
Fichièrs sens licéncia legibla per una maquina(1 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseEl fitxer no té cap plantilla de llicència de lectura mecànica.
Fichièrs sens descripcion legibla per una maquina(1 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp de descripció no està omplert.
Fitxers sense autor de lectura mecànica(1 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp d'autor no està omplert.
Fichièrs sens font legibla per una maquina(1 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp d'origen no està omplert.
Fitxers sense patent llegible per màquines(void)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentEl fitxer no té una plantilla de patent llegible per màquina.
Paginas amb errors dins balisas math(void)math-tracking-category-errorLes pages dans cette catégorie ont des erreurs liées à l’utilisation des balises mathématiques.
Pages avec erreurs de rendu de textes mathémathiques(void)math-tracking-category-render-errorLes pages de cette catégorie ont des erreurs de rendu liées aux balises mathématiques.
Paginas amb d'errors d'escript(void)scribunto-common-error-categoryI a agut una error al moment del tractament dels moduls contenguts sus la pagina.
Mòduls Scribunto amb errors(void)scribunto-module-with-errors-categoryEl mòdul conté un error.
Paginas amb de grafics(void)graph-tracking-categoryLa pàgina inclou una etiqueta <graph>.
Pàgines amb gràfics Vega 1.0 obsolets(void)graph-obsolete-categoryLa pàgina inclou una etiqueta <graph> que s'hauria d'actualitzar a la versió 2.
Paginas amb de grafics que contenon d'errors(void)graph-broken-categoryLa pàgina inclou una etiqueta <graph> usada de forma no vàlida.
Paginas amb de mapas(void)kartographer-tracking-categoryLa pàgina inclou un mapa
Paginas amb de mapas contenent d'errors(void)kartographer-broken-categoryLa pàgina inclou un mapa amb utilització no vàlida
Paginas amb de proprietats pas resolgudas(void)unresolved-property-categoryAquesta categoria mostra les pàgines que fan referència a propietats de Wikidata que no es poden trobar ni per l'identificador ni per l'etiqueta.
Redireccions associades amb un element de Wikidata(void)connected-redirect-categoryAquesta categoria llista les pàgines de redirecció associades amb qualque element de Wikidata.
Paginas utilizant de ligams magics ISBN(void)magiclink-tracking-isbnAquesta pàgina utilitza enllaços màgics ISBN. Vegeu mediawiki.org per saber com canviar-los.
Paginas utilizant de ligams magics RFC(void)magiclink-tracking-rfcAquesta pàgina utilitza enllaços màgics RFC. Vegeu mediawiki.org per saber com canviar-los.
Paginas utilizant de ligams magics PMID(void)magiclink-tracking-pmidAquesta pàgina utilitza enllaços màgics PMID. Vegeu mediawiki.org per saber com canviar-los.